OVER ONS

OVER ONS

ENGEL Agressie Preventie Trainingen

Aangenaam!

Wij zijn Maurice en Nicole ENGEL, samen vormen wij ons bedrijf ENGEL bij Agressie.

In 2017 besloten wij onze kennis en ervaring op het gebied van de omgang met agressie te gaan aanbieden aan u als onze klant. Na een jaar van voorbereidingen hebben we in 2018 ENGEL bij agressie opgericht. Inmiddels zijn we een paar jaar onderweg en hebben we een portefeuille van klanten opgebouwd waar we trots op zijn!

Wij zijn beiden Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundigen en hebben onze sporen inmiddels verdiend in de gezondheidszorg. Maurice is in 1988 begonnen als beroeps militair en is in 1998 overgestapt naar het ministerie van Justitie. In 2005 is hij overgestapt naar de forensische psychiatrie en heeft hier langere tijd gewerkt als behandelaar op een forensische polikliniek. Daarnaast heeft hij ruime ervaring opgebouwd over de diverse persoonlijkheidsstoornissen, suiciedepreventie en uiteraard als behandelaar van mensen met een agressie probleem. Maurice is naast deze kennis en kunde ook Master in Gezondheidsinnovatie.

Nicole werkt al meer dan 27 jaar in de psychiatrie. Nicole is net zoals Maurice verpleegkundige. Nicole heeft als behandelaar binnen verschillende grote en kleinere Geestelijke Gezondheidszorg instellingen haar sporen verdiend. Nicole heeft veel kennis en ervaring met de doelgroep Ernstige Psychiatrische Aandoeningen en werkt naast haar rol in het bedrijf als teamcoach in de GGz. Nicole heeft daarnaast als onderzoeker veel ervaring met het afnemen van diverse testen om classificatie te geven over een mogelijke psychiatrische stoornis.

Beiden hebben wij veel ervaring in de omgang met “lastige lieden” en herkennen we vaak problematiek die ook gezien wordt bij mensen die afhankelijk zijn van middelen. De ervaring hierin, de ruime ervaring binnen de psychiatrie in combinatie met de ervaring over agressie maken ons experts op het gebied van preventie van agressie en de omgang met agressie.

Vanuit onze visie dat preventie beter is dan agressie ervaren hebben wij een programma opgezet. Dit programma bestaat uit een aantal bouwstenen die we naar gelang de wens van de klant combineren tot een maatwerk training of scholing. Dat doen we met passie, kennis en kunde uit de praktijk en de theoretische achtergrond die we beiden hebben. Ons doel is bereikt als deelnemers of opdrachtgevers kunnen aangeven dat ze beter weten om te gaan met agressie en de preventie daarvan. Wij leren onze trainees gesprektechnieken en vaardigheden waarmee ze adequaat en de-escalerend kunnen optreden als het nodig is.

Onze kennismaking begint altijd met een gratis advies gesprek. Hierin luisteren naar de behoeften van u als klant en vertalen dit naar een maatwerk scholing of training.

Veel klanten zijn al overtuigd van onze aanpak en kwaliteit, mogen wij u ook overtuigen?

Maurice & Nicole Engel

ENGEL bij Agressie

Wilt u meer informatie over onze maatwerk trainingen of wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Ik doorloop graag telefonisch met u de mogelijkheden en stel samen met u een maatwerk trainingsprogramma samen.