KWALITEIT

Wij staan voor kwaliteit

KWALITEIT

Wij bieden altijd kwaliteit

Engel Agressie is expert op het gebied van advies, training, scholing en behandeling op het gebied van agressie gerelateerde onderwerpen. Wij hebben een passend antwoord op 99% van de vragen op het gebied van scholing, training en behandeling inzake agressie. Kwaliteit staat bij onze diensten altijd op nummer één. Door middel van een zogenaamde 0-meting en een outcome meting na het volgen van de training meten wij de kwaliteit van onze trainingen en scholing. Tevens wordt aan de hand hiervan de progressie van deelnemers inzichtelijk gemaakt.

Wij leveren altijd maatwerk

Wij werken met een modulair trainingsprogramma. Dat maakt het mogelijk om maatwerk te leveren. Wij bieden daarom tevens scholing aan aan kleine groepen en zelfs op individueel niveau bieden wij een training of scholing aan. U kunt onze diensten zowel tijdens kantooruren boeken als daarbuiten.

Wij voldoen aan uw verwachtingen

Onze trainingen en scholing sluiten aan op de vraag vanuit uw organisatie. Door een eerste oriënterende sessie inventariseren wij behoeften en verwachtingen. Op basis daarvan leveren wij een kwalitatief sterke dienst die volledig is afgestemd op uw vraag. Ook vooraf aan de training of scholing vragen wij deelnemers naar hun behoeften en verwachtingen. Na de training toetsen wij altijd of er aan de vraag van zowel de opdrachtgever als de individuele deelnemers is voldaan.

Wij werken met experts

Maurice en Nicole Engel zijn experts op het gebied van Agressie Preventie. Zij werken bovendien met trainingsacteurs die realistische rollenspellen aanbieden. Daardoor neemt het rendement van de trainingen direct toe. Wilt u gebruik maken van een ervaringsdeskundige? Ook die kan ingezet worden, iets wat uniek is in de benadering van Engel Agressie Preventie. Indien gewenst zetten wij iemand in die zelf bekend is met agressieproblematiek en vanuit een unieke en persoonlijke invalshoek een kijk kan geven in de beleving van de agressor.

We zijn deskundig en bevoegd

ENGEL Agressie Preventie is lid van het BIG (Beroep Individuele Geneeskunde) register 69913476730 , staan geregistreerd in het kwaliteitsregister V&VN (Vakgroep Verpleegkundige en Verzorgenden) en de SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd).  Verder zijn we voorzien van AGB code 41782120 en dus officieel geregistreerd als aanbieder van psychosociale behandeling en begeleiding.

Wilt u meer informatie over onze maatwerk trainingen of wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Ik doorloop graag telefonisch met u de mogelijkheden en stel samen met u een maatwerk trainingsprogramma samen.