MAATWERK TRAININGEN

MAATWERK TRAININGEN

Maatwerk agressie trainingen: U de vraag, wij het antwoord!

Onze maatwerk agressie trainingen voor zorgaanbieders en bedrijven zijn trainingen die volledig aansluiten op de vraag vanuit de organisatie. ENGEL Agressie Preventie Trainingen inventariseert tijdens een oriënterend gesprek met u als opdrachtgever altijd de behoeften en verwachtingen. Luisteren naar uw vraag is het vertrekpunt voor ons om een maatwerk oplossing te leveren. Daardoor leveren we steevast kwaliteit. 

Wij meten onze kwaliteit

Wij kunnen de kwaliteit van onze trainingen meten middels een zogenaamde Nul-meting en een Outcome-meting. Dat doen we voor en direct na iedere training. Zo maken wij niet alleen de progressie van iedere individuele medewerker inzichtelijk, maar krijgt u ook als organisatie een duidelijk beeld van de kwaliteit van onze training. 

Evidence Based methodieken en Best Practice ervaringen

Onze agressie trainingen zijn vormgegeven vanuit evidence based methodieken als “Held zonder geweld” en Niet Meer Door Het Lint”. Daarnaast bieden wij onze eigen Best Practice ervaringen.  Daardoor weet u zeker dat u een kwalitatief sterke training ontvangt. 

Niet ons aanbod, maar uw vraag

Dat is leidend voor ENGEL Agressie Preventie Trainingen. Wij werken met een vraag gestuurd programma. Daardoor is het mogelijk maatwerk te leveren. Dat betekent dat wij ook aan kleine groepen of zelfs op individueel niveau trainingen aanbieden. Wij geven onze trainingen tijdens kantooruren maar ook daarbuiten.

Wilt u meer informatie over onze maatwerk trainingen of wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Ik doorloop graag telefonisch met u de mogelijkheden en stel samen met u een maatwerk trainingsprogramma samen.